Over ons

Wie zijn wij?

Laarakker is specialist in de teelt, verwerking en verkoop van een breed pakket groenten voor de diepvries- en conservenindustrie. Laarakker Groenteverwerking richt zich op de conventionele teelt. Laarakker BIO richt zich op biologische en biologisch dynamische teelt.

Ons teeltareaal beslaat in totaal ruim 6.500 ha, verspreid over de belangrijke akkerbouwgebieden in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Visie / strategie

De vraag naar veilig en verantwoord geproduceerd voedsel neemt wereldwijd sterk toe. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen is teeltoptimalisatie essentieel.

Binnen ons productieareaal houden wij bij de gewaskeuze rekening met kleine variaties in klimaat- en bodem­omstandigheden. Ons goed geoutilleerde machinepark stelt ons in staat om efficiënt, snel en hygiënisch te kunnen werken onder de meest extreme omstandigheden. De schaalgrootte van ons bedrijf is afgestemd op de vraag van onze afnemers.

Kwaliteit en flexibiliteit staan bij Laarakker Groenteverwerking hoog in het vaandel. Daarom laten wij niets aan het toeval over: onze teelten worden intensief begeleid en wij steken veel energie in het opbouwen van relaties met onze telers en onze afnemers.

Bedrijfsvideo